Sanitair

Sanitair en badkamers

Combinatie van ervaring, kennis, inzicht en persoonlijke bekommernis garanderen een kwalitatieve badkamerrenovatie

Hoe gaan wij te werk bij badkamerrenovatie?

  • Ga naar een toonzaal waar wij mee samenwerken. Laat een prijsofferte maken volgens uw smaak en budget.
  • Laat ons weten dat je een badkamer gekozen hebt, wij maken dan een afspraken en komen langs om alles te overlopen.
  • Na overleg en gezien te hebben dat alles technisch haalbaar is, bestellen we de sanitaire meubels en worden deze geplaatst.

Waterbehandeling : Plaatsen van waterverzachter

Zowat overal in Vlaanderen is er een ernstig probleem aangaande de hardheid van het leidingwater. Of je nu eigenaar bent van een woning, of je huurt een woning, iedereen heeft er baat bij om zijn eigen apparaten te beschermen tegen de hoge kalkwaarden in het drinkwater.

Zeker als eigenaar van een woning kan je stellen dat deze zo'n installatie terugbetalen, of ze die nu hebben of niet - alle apparatuur die met water werkt, gaan op termijn kapot. Van de kraan in de keuken, tot de thermostatische mengkraan in de badkamer, tot de boiler! Weliswaar gaat het langzaam, maar op termijn betaal je sowieso een waterontharder, eer je er nu één hebt of niet.

Dus je kan maar beter je dure apparaten beschermen, vooraleer je deze moet vernieuwen.

Waterrecuperatie : Plaatsen van regenwaterpomp

Regenwaterrecuperatie houdt in dat men regenwater gaat gebruiken voor allerlei toepassingen binnen- en buitenshuis, onder andere voor het toilet, de wasmachine, om te poetsen of om de moestuin water te geven. Op die manier blijft een aanzienlijke hoeveelheid drinkwater gespaard, waardoor je tot maar liefst 50% kan besparen op je factuur.

Regenwaterrecuperatie levert dus zowel een ecologische als een economische bijdrage. Door een bestaande woning uit te rusten met een regenwaterinstallatie zal bovendien ook de waarde van het huis stijgen.