Wie we zijn

Jan Uytterhaegen BV is een jong dynamisch installatie bedrijf gevestigd in Tienen- Bost en actief op de markt van airco, verwarming en sanitair, begonnen als een eenmanszaak opgericht door Jan Uytterhaegen in 1984. Door het succes en de kwalitatieve, innoverende service is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een familiale KMO met de huidige zaakvoerders Jo en Bram Uytterhaegen.

Wij zorgen voor een totaalpakket, van ontwerp tot montage. Bij ons bent u zeker aan het juiste adres. Zowel klanten die reeds volledig weten hoe en wat ze willen, als klanten die nog geen uitgebreid idee hebben, kunnen bij ons terecht.

Ons bedrijf staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van zowel centrale verwarmings- als sanitaire installaties en badkamers. Als vooruitstrevend installatie bedrijf dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel, waardoor wij ook enkel gebruik maken van kwaliteitsvolle en innoverende materialen en volgen we de laatste nieuwigheden en marktinformatie op de voet, en doen we aan continue bijscholing van nieuwe producten.